Hotell – Arlanda stad

Det finns de som föredrar att bo ett av Arlandastads hotell för att få tillgång till Arlandastads golfbana och shoppingcentrum. I Arlanda stad bor du naturskönt och har nära till Märsta och Sigtuna.

Quality Hotel Airport Arlanda

Quality Hotel Airport Arlanda är ett hotell i Arlanda Stad som har det mesta. Här finns bistro, restaurang, fitnessanläggning, bastu och gratis wi-fi. Quality Hotel Arlanda är också det perfekta konferenshotellet med sina 24 ljusa och fräscha konferensrum. Eftersom det finns konferensrum som tar upp emot 160 personer och en konferensrestaurang för 300 gäster lämpar sig hotellet utmärkt för stora konferenser och event. Hotellet arrangerar golfrundor på Arlandastads golfbana, äventyrscamp, slottsmiddag och glasblåsning. Naturligtvis har du även nära till shoppingcentret Eurostop Arlanda.

Quality Hotel Airport Arlanda har 228 luftkonditionerade rum med värdeförvaringsskåp, 26-tums TV, byxpress, strykbräda och moderna badrum med dusch. Det finns tre rumstyper som rymmer 1, 2 respektive 4 personer. Frukost och fri transfer till Arlanda flygplats ingår i priset.


Booking.com

 

Connect Hotel Arlanda

Connect Hotel Arlanda ligger mycket bra till i Arlandastad. Runt hörnet finns Arlandastad Golf och Arlandas stora shoppingcentrum Eurostop Arlanda. Connect Hotel Arlanda har en stor ljus lobby, restaurang, hotellbar, lounge och bastu med terrass. Hotellet är ett av Stockholms mest miljövänliga hotell då det värms upp av sol- och bergvärme.

Connect Hotel Arlanda har 85 rum i olika storlekar: Smal, Medium, Large, Extra Large och familjerum. Extra Large-rummen har balkong med utsikt över Arlandastads golfbana och familjerummen består av ett stort rum och ett mindre rum, även det mindre rummet har egen TV och badrum med dusch. Alla rum har ekgolv, LCD-TV, skrivbord, fåtölj och helkaklade badrum med dusch. Tillgång till trådlöst internet finns naturligtvis också.


Booking.com

 

Best Western Arlanda Hotellby

I utkanten av Arlandastad ligger Best Western Arlanda Hotellby. Hotellbyn består av 17 hus med 146 hotellrum som ligger samlade runt gården. Arlanda hotellby lämpar sig för såväl resenärer på genomresa och för konferenser. Här finns konferensrum i alla de storlekar, från konferensrum för 4 personer upp till 90 personer. Stationära datorer och OH-projektorer finns i alla konferensrum. Naturligtvis har hotellbyn även en bra restaurang.

Best western Arlanda Hotellby har 4 rumstyper: ekonomirum, standardrum, Superiorrum och Lyxsvit. Alla hotellrum har 26-tums TV, fri minibar, gratis wi-fi, telefon och hårtork. Sviterna är stora och rymmer både bastu och Jaccuzzi.


Booking.com

Booking.com