Hotell – Arlanda flygplats

Om du ska flyga extremt tidigt på morgonen, landar sent på kvällen eller väntar på ett anslutande flyg nästa dag är det ingen dum idé att ta in på något av Arlandas hotell. Många företag väljer att anordna konferenser och event på ett hotell på Arlanda eftersom det är lätt för folk att ta sig hit med flyg. Det finns också folk som stannar här någon extranatt för att spela golf eller för att göra en utflykt till Sigtuna eller Noors slott. Här följer därför en presentation av Arlandas hotell.

Radisson Blu Skycity Hotel

Radisson Blu Skycity Hotel är Arlandas mest centralt belägna hotell som ligger i Skycity mellan terminal 4 och 5. För den bekväme resenären som vill bo mycket nära flyget är Radisson Blu Skycity Hotel det perfekta valet. Hotellet passar bra för barnfamiljen som är på semester då hotellet har ett lekrum och en hotellrestaurang med barnmeny. Med sina 30 konferensrum, sitt affärservicecenter med dator och skrivare och sin gratis IT-support 5 dagar i veckan är hotellet också en mycket bra plats för konferenser och affärsresenärer. Här finns även ett fitnesscenter med Jacuzzi och bastu.

Radisson Blu Skycity Hotel har 230 nyrenoverade rum med tre olika designstilar: Urban, Ocean och Chili. Det finns även lyxiga Bussiness Class-rum och Sviter. Alla rum har trådlöst internet.

Radisson Blu i Sky City serverar en utsökt frukostbuffé även för dem som inte bor på hotellet. Stort utbud med allt från sill till våfflor.Booking.com

 

Radisson Blu Arlandia Hotel

Radisson Blu Arlandia Hotel är belägget vid Arlanda flygplats. Du tar dig enkelt till hotellet med transferbuss som avgår var 15:e minut. Hotellet är idealiskt för konferenser, affärresenärer och barnfamiljer. Här finns 30 konferensrum (det största rymmer 250 personer) för konferensen, kontorsrum för affärresenären och ett dygnetruntöppet lekrum för barnfamiljen. Radisson Blu Arlandia Hotel har även bar, restaurang, swimmingpool, bastu, solarium och träningsanläggning.

Radisson Blu Arlandia Hotel rymmer 338 ljudisolerade och smakfullt inredda rum med fri wi-fi. Det finns 5 rumstyper: standarrum, Business Class-rum, familjerum, Juniorsvit och Svit. Sviten har bastu och ett lyxigt badrum med ett rymligt badkar.Booking.com

 

Good Morning Arlanda Airport

Good Morning Stockholm Arlanda Airport ligger precis i utkanten av Arlanda flygplats och du ta dig ditt på några minuter med hotellets gratis transportservice, dygnet runt. Det är ett fint och mycket prisvärt hotell som har restaurang, bar och en dygnetruntöppen snacksbar.

Hotellet har 79 nyrenoverade gästrum som alla har Kabel-TV, moderna badrum med dusch och trådlös internet.Booking.com

hotell - Hotell - Arlanda flygplats

Booking.com